Az oldal tetejére

WLM demo

   Megjelent a Wlm 5 demo verziója:

Wlm 5 demo letöltése

   (180 napos shareware verzió, üzleti célra való felhasználása nem engedélyezett)

WLM ismertető

    A WLM könyvelőrendszer fejlesztésénél - az állandóan változó számviteli előírások rugalmas követhetősége mellett - elsősorban a felhasználói igények kielégítése volt a cél. A gyakorlati alkalmazás során a rendszer korábbi verziói fokozatosan bővültek, hiszen mindig akadt olyan rész, amit még kényelmesebbé lehetett tenni és a megoldott feladatok újabb és újabb ötleteket adtak a módosításhoz. Ez a folyamat nem zárult le, és mivel a felhasználók tábora is folyamatosan gyarapszik, a jövőben is várható a rendszer továbbfejlesztése.

    A program kezelése nem igényel sem könyvelési, sem különösebb számítástechnikai előképzettséget, használatához minimális Windows ismeret is elegendő.

A rendszer fő jellemzői

    A WLM főkönyvi rendszerrel az adatfeldolgozás történhet (a számítástechnikai környezettől függően) interneten, helyi hálózaton vagy akár egyedi számítógépen. A program a főkönyvi naplók könyvelésén túl kezeli:

    A WLM rendszerrel készíthető táblázatok a képernyőn jelennek meg, közvetlenül nyomtathatók, Excel formátumban elmenthetők vagy akár közvetlenül megjeleníthetők Excelben. Ez lehetőséget nyújt további számítások elvégzésére az Excel szinte korlátlan lehetőségeinek kihasználásával (grafikonok, diagramok stb.). Mivel az Excel programozható, a további számolások automatizálhatók a felhasználó igényeinek megfelelően.

    A bizonylattípusok és az alapértelmezések rugalmas és testre szabott használata nem csak meggyorsítja az adatrögzítést, de minimálisra csökkenti a hibalehetőséget, hiszen az adatbevitel a felkínált lehetőségek közüli választássá egyszerűsödik. A felhasználót segítik az alábbi szolgáltatások:

5-ös verzió újdonságai

Alapvető változások

További változások, újdonságok

Wlm hírek