Az oldal tetejére

    Árainkat, annak figyelembevételével alakítottuk ki, hogy a különböző vállalkozásoknak, különböző szintű szolgáltatásokra van szükségük. A honlapunkon található ajánlások csak tájékoztató jellegűek, tapasztalataink alapján a végleges árak kialakításához a személyes egyeztetés elengedhetetlen!

Szolgáltatás árak

    Az alapvető könyvelési szolgáltatás ára - mely magában foglalja az átadott könyvelési bizonylatok rögzítését, a szükséges bevallások elkészítését és postázását valamint az Ügyfél képviseletét a hatóságok előtt - a mindenkori bevétel 1 %-a, de minimum 20.000 Ft., azaz húszezer forint + ÁFA havonta. A havi díj azonban függ a vállalkozás tevékenységében közreműködő tagok és alkalmazottak számától (az alapdíj 3 fő bérszámfejtését fedezi) valamint az adatrögzítés jellegétől (pl.: idegen könyvelőrendszeren végzett adatrögzítés vagy idegen adatbázisok szinkronban tartása, illetve rendszeres adatkonvertálás esetén külön megállapodás szükséges). Annak ellenére, hogy a könyvelési szolgáltatás ára nagymértékben függ a forgalomtól (vagyis az aktuális vállalkozás éves bevételétől), megfelelő forgalom felett rendkívüli engedményeket biztosítunk ügyfeleink számára. Nem zárkózunk el más típusú díjazástól sem, kérés esetén egyedi megállapodásra is van lehetőség.

Szoftvereink

A WLM könyvelőrendszer:

A bérleti díj magában foglalja

    A bérleti díj függ a használatban lévő adatbázisok (cégek vagy profitcentrumok) számától és méretétől valamint a rendszerben dolgozó munkaállomások számától.

A havi bérleti díj alakulása: (havonta, ÁFA nélkül)

   A 10 000 könyvelési tételnél kisebb méretű adatbázisok esetén, a havi bérleti díj adatbázisonként
20 000 forint. 20 000 könyvelési tételnél nagyobb méretű adatbázisok esetén a havi bérleti díj 40 000 forint. 10 000 és 20 000 könyvelési tétel között az adatbázisok havi bérleti díja 1000 tételenként 2000 forinttal nő.

Ezenkívül munkaállomásonként:

    nettó 5 ezer forint / hónap.

    (Tehát a nettó 60 eFt-os díj magába foglalhat például két kis adatbázist négy munkaállomással, vagy egy nagy adatbázist maximum négy munkaállomással stb. Egy nagy adatbázis 10 munkaállomással: nettó 90 eFt/hó.)

    Induló cégeknek és sok adatbázist üzemeltetőknek speciális kedvezmények, külön megegyezéssel!

Kapcsolódó anyagok

    Kérésére bármely termékünkről ismertetőt, vagy akár kézikönyvet is eljutatunk az Ön által megadott e-mail címre!